Golvstrippning och borttagning av gamla golvbeläggningar

Skåneblästring erbjuder en effektiv och noggrann golvstrippning och borttagning av gamla golvbeläggningar för rena golvytor, stora som små.

Varför ska ni anlita Skåneblästring för golvstrippning?

Har ni golv över större ytor som ni behöver riva upp? Då är Skåneblästring det rätta valet!

När det kommer till golvstrippning och borttagning av golvbeläggningar hjälper vi er för en ren betongyta. Med vår expertis och kvalitetsutrustning kan vi effektivt och noggrant ta bort olika golvbeläggningar, såsom parkett, klinker, linoleum, vinyl, matta, lim och takytmaterial. Våra maskiner är inte bara effektiva och lätta att manövrera, de är även tysta och miljövänliga utan utsläpp eller användning av kemikalier. Oavsett om det är på första våningen, högre våningar eller platser med begränsad åtkomst, kan vårt team genomföra golvstrippning på ett smidigt sätt och erbjuda en ren och förberedd yta för ditt projekt.

Fördelar och användingsområden med golvstrippning

Borttagning av golvbeläggningar

Våra maskiner kan ta bort de flesta  golvbeläggningar som parkett, klinker, linoleum, vinyl, matta, lim och takytmaterial.

Lätthanterliga maskiner

Maskinerna får enkelt plats genom standarddörrar och in i hissar. Av den anledningen är de idealiska för renoveringsjobb på övre våningar och platser med begränsad åtkomst.

Blästring - betong

Våra maskiner för golvstrippning

Våra maskiner för golvstrippning och borttagning av gamla golvbeläggningar är idealiska för renoveringsjobb. Detta gäller oavsett om det är på första våningen eller den översta. Maskinerna är mycket effektiva, tysta och lätta att manövrera. Dessa maskiner kan även ta bort de flesta golvbeläggningar som parkett, klinker, linoleum, vinyl, matta, lim och takytmaterial.

En stor bonus är att det inte finns några utsläpp och de är extremt tysta. Detta gör att arbetet kan fortsätta med andra yrkesgrupper och personal i närheten. Våra maskiner använder inga kemikalier eller slösar på värdefullt dricksvatten.

Kontakta oss

Kontakta oss för golvstrippning

Är ni i behov av borttagning av golvbeläggningar med golvstrippning? Kontakta oss på Skåneblästring för att berätta hur vi kan hjälpa er!

Telefon

070-862 90 37

E-post

bjorn@skaneblastring.se

Besöksadress

Böketoftavägen 2016, 268 76 Kågeröd

Postadress

Olstorpsvägen 2, 268 77 Kågeröd

Kontakt
Ditt för- och efternamn
Ditt telefonnummer
Din e-post
Namnet på ert företag
Vad vill ni ha hjälp med?
Sammanfatta kort hur vi kan hjälpa er!