Skåneblästring utför innovativ ytbehandling och miljövänlig blästring

Skåneblästring AB är ett familjeägt företag med många års erfarenhet inom både innovativ och ytbehandling och miljövänlig blästring. Vi utgår från Kågeröd, Skåne och arbetar i de större delarna av Sverige, även i närliggande länder.

Lång erfarenhet och den största maskinparken

Skåneblästring har Sveriges största och modernaste maskinpark för betongförarbete. Vi kan därför ta oss an olika blästrings- och förarbetesprojekt för betong, stål och asfalt. Med vår expertis och erfarenhet är vi en pålitlig partner för de mest krävande uppdragen. Vi anpassar oss till varje unikt projekt och vårt team levererar professionella resultat med snabbhet och precision.

Med Skåneblästring kan ni vara trygga i att ni har valt en partner med resurser, kompetens och erfarenhet för att hantera även de mest utmanande blästrings- och förarbetesjobben inom betong, stål och asfalt.

Några av våra arbetssområden 

Motorvägar

Broar

Innergårdar

Parkeringshus

Vattentorn

Helikopterplattor på sjukhus

M.m.

Om Skåneblästring AB - Vi utför innovativ ytbehandling och miljövänlig blästring

Er underleverantör för innovativ ytbehandling och miljövänlig blästring

Genom att använda toppmodern utrustning och ha kunniga medarbetare är vi snabba, effektiva och flexibla i vårt arbete. Med vår över 15-åriga erfarenhet i branschen har vi den kunskap som krävs för att leverera professionella resultat, oavsett om det handlar om stora eller små uppdrag åt företag. Dessutom har vi ett starkt samarbete med Ytskyddsgruppen, vilket ger oss tillgång till ett omfattande kontaktnät av företag och en rad olika tjänster. Med Skåneblästring kan ni vara säkra på att ni får en pålitlig och högkvalitativ partner för era ytbehandlings- och beläggningsbehov.

Kontakta oss

Kontakta oss på Skåneblästring AB

Är ni i intresserade av våra tjänster inom innovativ ytbehandling och/eller miljövänlig blästring? Kontakta oss på Skåneblästring för att berätta hur vi kan hjälpa er!

Telefon

070-862 90 37

E-post

bjorn@skaneblastring.se

Besöksadress

Böketoftavägen 2016, 268 76 Kågeröd

Postadress

Olstorpsvägen 2, 268 77 Kågeröd

Kontakt
Ditt för- och efternamn
Ditt telefonnummer
Din e-post
Namnet på ert företag
Vad vill ni ha hjälp med?
Sammanfatta kort hur vi kan hjälpa er!