Hållbar kolfiberförstärkning för stål, trä, sten och betong

Skåneblästring erbjuder hållbar kolfiberförstärkning för effektiv och långvarig reparation och stål-, trä-, sten- och betongkonstruktioner.

Varför ska ni anlita Skåneblästring för kolfiberförstärkning?

När det kommer till kolfiberförstärkning av byggnadskonstruktioner är Skåneblästring det självklara valet. Med vår expertis och erfarenhet kan vi erbjuda effektiv och noggrann förstärkning av både stål-, trä-, sten- och betongkonstruktioner. Genom att använda kolfiber, ett lättviktigt och starkt material, kan vi utföra förstärkningar utan stora ingrepp eller viktökning på konstruktionen.

Vår kolfiberförstärkning har flera fördelar, såsom att det inte rostar, kan målas och har hög elasticitetsmodul samt motstånd mot utmattning. Oavsett om du behöver reparera skador, anpassa till ändrad last eller åtgärda konstruktionsfel, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa resultat.

Fördelar och användingsområden med kolfiberförstärkning

Minimala ingrepp och viktökning

Kan genomföras utan att kräva omfattande ändringar eller öka vikten på befintliga konstruktioner. Det ger en effektiv och icke-invasiv lösning för att förstärka strukturer.

Bevara design, installationer samt takhöjd

Bevara den befintliga designen, installationerna, och takhöjd samtidigt som konstruktionen förstärks.

Hög hållbarhet och prestanda

Erbjuder motstånd mot rost och möjligheten att måla ytan enligt önskemål, samt har en hög elasticitetsmodul för en stark och styv konstruktion, samt en imponerande motståndskraft mot utmattning.

Kolfiberförstärkning

Så funkar det

Genom att använda lätt, tunt och starkt kolfiber kan vi effektivt förstärka byggnadskonstruktioner utan att kräva stora ingrepp eller viktökning. Vårt erfarna team använder avancerade tekniker och material för att applicera kolfiber på specifika områden som behöver förstärkas.

Med vår expertis kan vi bevara den befintliga designen och installationerna samtidigt som vi ger konstruktionen ökad hållfasthet. Vi tar hänsyn till detaljer som takhöjd och andra designaspekter för att säkerställa att förstärkningen sker på ett sätt som inte påverkar den estetiska och funktionella aspekten av byggnaden. Genom att välja kolfiberförstärkning hos Skåneblästring får du en pålitlig och effektiv lösning som förbättrar konstruktionens hållbarhet och prestanda. 

Kontakta oss

Kontakta oss för hållbar kolfiberförstärkning

Är ni i behov av kolfiberförstärkning? Kontakta oss på Skåneblästring för att berätta hur vi kan hjälpa er!

Telefon

070-862 90 37

E-post

bjorn@skaneblastring.se

Besöksadress

Böketoftavägen 2016, 268 76 Kågeröd

Postadress

Olstorpsvägen 2, 268 77 Kågeröd

Kontakt
Ditt för- och efternamn
Ditt telefonnummer
Din e-post
Namnet på ert företag
Vad vill ni ha hjälp med?
Sammanfatta kort hur vi kan hjälpa er!